0599-513016 (Gasselternijveen) 0592-262606 (Gieten) info@fysiotherapieoptimove.nl

Het hooikoortsseizoen is in volle gang. Hooikoorts kan gepaard gaan met klachten als niezen, jeukende ogen, vermoeidheid en een loopneus. Hooikoorts is een versterkte reactie op pollen in de lucht. Deze kunnen afkomstig zijn van bomen, grassen en kruiden, per soort verschilt de bloeiperiode en dus de periode waarin de meeste pollen in de lucht zijn. Het lichaam reageert bij hooikoorts te heftig op deze pollen en dit kan klachten veroorzaken.

Echte hulp bij hooikoorts?

In de fysiotherapiepraktijk kan het Medical Taping Concept toegepast worden bij zulke klachten. Er zal dan een tape op de rug aangebracht worden. Verdere informatie is te lezen onder “Hooikoorts Tape” 

Heeft u last van hooikoorts en wilt u meer informatie of direct een afspraak maken, neem dan contact op met onze praktijk in Gieten (0592-262602) of Gasselternijveen (0599-513016 ).