0599-513016 (Gasselternijveen) 0592-262606 (Gieten) info@fysiotherapieoptimove.nl

De afgelopen weken heeft een enthousiaste groep de cursus Leefstijl, Voeding en Beweging doorlopen, dit was een groot succes! Daarom starten wij per 27 januari een nieuwe groep.

Een van de meest besproken onderwerpen van de laatste jaren is onze gezondheid. Een gezonde leefstijl zou iedereen eigenlijk moeten nastreven, omdat het de kwaliteit van leven bevordert. Dit leefstijlprogramma is ontwikkeld om u hierbij te helpen.

Doelgroep: Volwassen die willen werken aan een verandering van leefstijl, denk aan meer bewegen en gezonder eten!

We passen een trainingsvorm toe waarbij we op verantwoorde wijze, onder begeleiding van een deskundig fysiotherapeut werken aan uw gezondheid en fitheid! Naast stimulatie van de stofwisseling versterken we ook de spieren en botdichtheid en is er aandacht voor balans. Training op maat: Ieder bewegingsprogramma is persoonlijk. Aan de hand van een intake wordt er in overleg met u een individueel trainingsprogramma opgesteld. Tijdens de intake komen uw conditie, gewicht en eventuele gezondheidsproblemen aan bod. De training begint met een warming-up, gevolgd door 25 minuten cardio training en 25 minuten krachttraining in een circuit.

De gestelde doelen worden regelmatig met u geëvalueerd! De totale training duurt een uur en vindt plaats in de oefenzaal, daarna is er een bijeenkomst van 18.00 tot 18.30 uur voor nabespreking in de koffiekamer op de eerste verdieping. Met behulp van het Voedings- en Leefstijlboek worden voeding gerelateerde onderwerpen besproken.

Wanneer: Start maandag 27 januari
Tijd: 17.00-18.30 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Optimove (262606) of Elles Roorda. Wilt u zich direct aanmelden? Dit kan via Elles Roorda (info@studio-lijn.nl of 0629286818).

In onze praktijk bestaat er de mogelijkheid om te douchen en is er gelegenheid om u om te kleden.
Kledingadvies: sportkleding en sportschoenen!


Dit programma wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.