0599-513016 (Gasselternijveen) 0592-262606 (Gieten) info@fysiotherapieoptimove.nl

Het is inmiddels al bijna twee weken stil in de behandelruimtes en de oefenzalen van Fysiotherapie Optimove. Zoals eerder gemeld zijn we gestopt met fysiek behandelen. Dit neemt niet weg dat we voor u klaar staan!

Via beeldbellen en online oefenschema’s kunnen we onze huidige en toekomstige cliënten toch zorg bieden. En hoewel het geen een-op-een-vervanging is van een fysieke afspraak, heeft een videoconsult toch zeker ook voordelen:

– Het is laagdrempelig
– Afspraken kunnen flexibeler gemaakt worden
– Voortgangscontrole door in te loggen en oefeningen af te vinken
– Snel bij te sturen

Gelukkig kunnen we een essentieel onderdeel van fysiotherapie nog wel uitvoeren namelijk: voorlichting en advies geven, geruststellen en het voorschrijven van (huiswerk)oefeningen voor een effect op de lange termijn.

Een videoconsult wordt gewoon vergoed door de zorgverzekeraar en gaat uit het aanvullende pakket (indien u aanvullend verzekerd bent). Lukt het beeldbellen niet, dan kan het ook via de telefoon.

Het is voor ons allemaal een beetje wennen maar het is een uitkomst in deze rare tijd! Door de positieve reacties van zowel u als ons, willen we ook in de toekomst deze videoconsulten blijven aanbieden.