0599-513016 (Gasselternijveen) 0592-262606 (Gieten) info@fysiotherapieoptimove.nl

Het hooikoortsseizoen is weer in volle gang. Hooikoorts kan gepaard gaan met klachten als niezen, jeukende ogen, vermoeidheid en een loopneus. Hooikoorts is een versterkte reactie op pollen in de lucht. Deze kunnen afkomstig zijn van bomen, grassen en kruiden, per soort verschilt de bloeiperiode en dus de periode waarin de meeste pollen in de lucht zijn. Het lichaam reageert bij hooikoorts te heftig op deze pollen en dit kan klachten veroorzaken.

Echte hulp bij hooikoorts?

In de fysiotherapiepraktijk kan het Medical Taping Concept toegepast worden bij zulke klachten. Er zal dan een tape op de rug aangebracht worden. U kan er gewoon mee douchen en zwemmen, u moet alleen een beetje oppassen met het afdrogen van de rug.

We tapen twee keer, met een week ertussen waarin u geen tape heeft, de tape moet minimaal vijf dagen blijven zitten. Deze tape kan toegepast worden bij zowel volwassenen als kinderen.

De kosten voor volwassenen zijn 15 euro per keer, inclusief tape.

Mocht u meer willen weten, meer informatie is te vinden onder “Hooikoorts Tape” 

Heeft u last van hooikoorts en wilt u meer informatie of direct een afspraak maken, neem dan contact op met onze praktijk in Gieten (0592-262602) of Gasselternijveen (0599-513016 ).

Let op: de klachten van hooikoorts kunnen lijken op de symptomen van corona, laat u voor de zekerheid testen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor de therapeut en andere patiënten die de praktijk binnenkomen.