0599-513016 (Gasselternijveen) 0592-262606 (Gieten) info@fysiotherapieoptimove.nl

Intussen hebben wij weer versterking mogen toevoegen aan ons team! Cynthia is onze nieuwe collega en zal vanaf 20 oktober aanwezig zijn op de locatie in Gasselternijveen. Hieronder stelt ze zich even voor.

Mijn naam is Cynthia, ik ben 26 jaar en woon in Groningen. In 2021 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut en tijdens mijn studie heb ik al enige ervaring opgedaan door mee te lopen met een fysiotherapeut op voetbalclubs en verzorger te zijn bij een voetbalteam. Na mijn opleiding ben ik naast mijn werk ook fysiotherapeut geweest van een basketbalteam. Zoals je hier al een beetje kunt lezen hou ik heel veel van sport, zowel zelf sporten als naar sport kijken, maar ook hou ik van lezen en tijd door brengen met familie en vrienden. Ik heb onwijs veel zin om te starten bij Fysiotherapie Optimove!

Cynthia is aanwezig op dinsdag en vrijdag, waarbij ze ook in de avonden beschikbaar is. U kunt haar vinden in de praktijk in Gasselternijveen.