0599-513016 (Gasselternijveen) 0592-262606 (Gieten) info@fysiotherapieoptimove.nl

Sinds enige tijd kunt u bij ons Magnesiumproducten van Zechsal verkrijgen.

Magnesium is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in veel lichaamsprocessen, het wordt gebruikt in de spieren, het zenuwstelsel en draagt bij aan een goede energiestofwisseling. Toch is het voor veel mensen lastig om voldoende magnesium binnen te krijgen via de voeding. Daarom kan het zinvol zijn om via het lichaam te ondersteunen door het toevoegen van extra magnesium. Dit kan op verschillende manieren, door het smeren van gel of crème of door suppletie via voeding. Dit kan bijdragen aan spierherstel kan er voor zorgen dat de spieren zich beter kunnen ontspannen.

Wij bieden verschillende producten aan:

MCM gel: Ontspan je spieren

MCM gel is een effectieve manier om je spieren te helpen ontspannen en spierpijn te verminderen. De gel bevat magnesiumchloride, een mineraal dat van nature voorkomt in ons lichaam. Magnesium helpt bij de ontspanning van spieren en het zenuwstelsel.

Magnesium drops: Extra magnesium

Magnesium drops zijn een makkelijke manier om extra magnesium binnen te krijgen. De drops zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat je ze gemakkelijk kunt toevoegen aan je water, smoothies of ontbijtgranen.

Zechsallsport: Voor sporters

Zechsallsport is een speciaal ontwikkelde magnesiumcrème voor sporters. De crème helpt bij het herstel van spieren na een training of wedstrijd. Zechsallsport bevat magnesiumchloride, arnica en menthol. Arnica helpt bij het verminderen van pijn en ontsteking, en menthol heeft een verkoelend effect.

Wilt u meer weten over de producten van Zechsal en wat deze voor u kunnen betekenen? Vraag uw therapeut naar meer informatie!